Tratamentele estetice la barbati

Botox Filere Barbati

Tratamentele estetice la barbati

In ciuda impresiei generale ca barbatii nu acorda la fel de mult timp ingrijirii personale precum noi, femeile, am observat ca in ultimii ani domnii imi adreseaza multe intrebari cu privire la estetica faciala. Prefera tratamentele minim-invazive, nedurerose si care ofera rezultate rapide.

Am alcatuit un top al tratamentelor pe care le mi le solicita barbatii in cabinet:

1) Atenuarea ridurilor fruntii. Se realizeaza prin injectarea toxinei botulinice. Musculatura faciala masculine este mai dezvoltata, si astfel necesita doze mai mari de toxina botulinica pentru netezirea ridurilor.

2) Corectia cicatricilor post-acneice. Se realizeaza prin combinarea tratamentelor de mcroneedling cu peeling chimic mediu si acid hialuronic.

3) Oprirea caderii parului (tratamentul alopeciei androgenetice). Dupa o consultatiei amanuntitia se stabileste un plan de tratament care include atat produse medicamentoase cat si injectabile – cocktail de aminoacizi, vitamin si acid hialuronic injectate la nivelul zonelor alopecice.

4) Tratamentul santurilor nazogeniene. Ridurile care se intind de la nivelul nasului pana la colturile gurii se adancesc o data cu trecerea timpului. Ele se pot umple intr-o singura sedinta cu acid hialuronic.

Pe langa tratamentele estetice, barbatii acorda atentie si produselor de ingrijire a tenului, avand grija sa achitioneze crème  potrivite tipului de ten: usat, gras sau mixt.

Estimez ca in urmatorii ani, fiecare domn va calca, macar o data pe an, pragul saloanelor si clinicilor de infrumuetare.

 

Botox Filere Barbati

 

Top