Tratament Impotriva Vergeturilor

Ameliorarea semnelor lasate de distensia pielii

Trateaza vergeturile cu Laser eCO2, disponibil in Clinica DermaBeauty
Vergeturile apar cand se pune tensiune pe piele si capacitatea elastica este depasita. Acest lucru se intampla cand este vorba de o crestere brusca in greutate (in sarcina, de exemplu), iar pielea este tractionata rapid si fibrele de colagen din derm se rup.
Initial, apare o vergetura de culoare roz care cu timpul devine fibroasa si capata consistenta, schimbandu-si culoarea in alb-sidefiu. Sunt in general localizate la nivelul coapselor, feselor, abdomenului sau bratelor. Trebuie sa stim ca vergeturile apar atat la femei cat si la barbati, cat si in anumite boli endocrine (sindromul cushing).
Pentru a le preveni trebuie (in primul rand) sa avem un stil de viata sanatos, care sa determine mentinerea greutatii, fara a exista schimbari bruste. In timpul sarcinii recomand folosirea de creme speciale, care sa asigure un mai bun tonus al pielii. Cu toate acestea, cremele NU previn formarea vergeturilor mai ales daca problema este si de natura genetica.
Tratamentul vergeturilor vizeaza reorganizarea fibrelor de colagen, iar cel mai eficient este tratamentul cu laser sau cu radiofrecventa bipolara fractionata. In acest tip de tratament impactul pe epiderm este minim – formeaza o arsura superficiala care se vindeca in 4-5 zile – in schimb, efectul este maxim pe derm. Radiofrecventa bipolara fractionata are puterea de a stimula producerea de noi fibre de colagen, dispuse in retea stransa, si celule fibroblastice.
Dupa tratament, vergetura devine mai subtire, mai putin reliefata si de culoarea pielii normale. Pentru a potenta efectele tratamentului cu radiofrecventa se pot intercala sedinte de tratament prin mezoterapie.
Mezoterapia presupune injectarea de Acid Hialuronic, antioxidanti, vitamine si substante care actioneaza pe vergeturile vechi si noi.
Rezultatele se vad de la primele sedinte, insa, in functie de vechimea vergeturilor se fac cam 6-8 sedinte. De cele mai multe ori se reuseste o ameliorare de 90%
Preturi:
Tratament cu Radiofrecventa Fractionata pentru vergeturi:
incepand de la 200 € (in functie de marimea zonei afectate)
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top