Tratament Cearcane cu Acid Hialuronic

Tratamentul si corectia cearcanelor prin umplere cu acid hialuronic

Galerie foto

Tratament Cearcane
Corectia Cearcanelor
Tratament cearcane
Tratament cearcane

Despre cearcane

Cearcanele reprezinta acea zona de sub ochi care se caracterizeaza prin lipsa de volum si pigmentare bruna sau violacee. O data cu inaintarea in varsta au loc modificari ale orbitei, cu largirea acesteia, ale muschilor si ligamentelor faciale astfel incat volumul zonei de sub ochi se diminueaza. 
Pe langa pierderea de volum, are loc si o modificare de pigment, cu schimbarea culorii cearcanelor catre maroniu sau violet. Indiferent de nivelul de stres, hidratare sau odihna, o data instituite, cearcanele nu se pot “repara” cu creme, iar aspectul este unul obosit, trist.
Cearcanele se pot asocia cu aparitia ridurilor fine din jurul ochilor, lucru care se datoreaza uscaciunii pielii, expunerii la soare, fumat, dar si factorilor genetici.

Cui se adreseaza tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic?

Procedura este indicata persoanelor care au lipsa de volum in zona de sub ochi, cu mica modificare de pigment.
Atentie! Pungile de sub ochi NU se corecteaza cu acid hialuronic. Ele se datoreaza unei hernieri a tesutul adipos iar in acest caz blefaroplastia inferioara este optiunea chirurgicala necesara.
Pigmentul maroniu nu se decoloreaza doar prin injectarea de acid hialuronic. Intradevar, mineralelele si antioxidantii contribuie la uniformizarea si deschiderea culorii pielii cearcanelor, insa exista tratamente mult mai eficiente pentru aceasta problema (PRP, mezoterapie, peeling chimic, laser).

Cum se efectueaza tratamentul cearcanelor?

Dupa o evaluare completa a adancimii cearcanelor, stabilim cantitatea de acid hialuronic necesara corectiei complete a cearcanelor. Procedura este complet nedureroasa pentru ca utilizez canula atraumatica.
Se efectueaza o mica intepatura (incizie) la nivelul obrazului si la acel nivel se introduce canula in tot santul lacrimal la nivel supraperiostal (profund) si se elibereaza produs pe masura ce se extrage canula. Injectarea se efectueaza in plan profund, astfel incat produsul sa nu migreze si sa nu se vada prin piele.

Exista riscuri?

Reactiile neplacute sunt determinate de nerespectarea indicatiilor tratamentului, adica introducerea acidului la pacientii cu pungi sub ochi, care nu va face decat sa le accentueaze. Injectarea prea superficiala va face ca produsul sa fie evident si pielea sa capete o usoara culoare albastruie (efect Tyndall). Aceste efecte nedorite nu sunt permanente, ci se pot corecta prin injectarea de hialuronidaza, o substanta care “topeste” acidul hialuronic.
Experienta medicului injector si cunoasterea anatomiei faciale sunt necesare pentru a evita atingerea vasculara sau nervoasa . Nu exista risc de hematoame (vanatai) intrucat tehnica de injectare este sigura iar instrumentele folosite sunt foarte fine.

Cand se observa rezultatele?

Rezultatul se observa imediat dupa procedura; santul lacrimal se umple si nu se mai vede delimitarea clara intre zona de cearcan si obraz. Ridurile fine si coloratia maronie se diminueaza, oferind luminozitate.
Pentru rejuvenarea intregii zone oculare recomand combinarea tratamentului de corectie a cearcanelor cu eliminarea ridurilor perioculare (“laba gastii”) prin injectare de toxina botulinica. Toxina botulinica se poate introduce si la coltul sprancenelor cu efect de ridicare/ lifting.

Preturi

Injectări și proceduri Dr. Dana Bratu

ZonaPret / ml / zona
Injectare cu acid hialuronic350 € / 1 ml
250 € / 0.55 ml
Biostimulare HArmonyCa400 € / 1 ml
Injectare cu acid polilactic (Sculptra)700 € / flacon
Ofertă: Injectare cu acid hialuronic*650 € / 2 ml*în aceeasi sedinta
Ofertă: Injectare cu acid hialuronic*1200 € / 4 ml*în aceeasi sedinta
Ofertă: Injectare HArmonyCa*750 € / 2 ml*în aceeasi sedinta
Lifting Lichid Facial (full face)*2500 € / 8-12 ml**în aceeasi sedinta
Injectare cu toxină botulinică1 zona*: 180 € / 2 zone*: 280 € / 3 zone*: 350 €
*O zona este definita la nivelul fetei ca fiind: zona ochilor, tamplei sau glabelei
Consultație medicală Dr. Dana Bratu*100 €**
Control Dr. Dana Bratu (în termen de 30 de zile de la consultatie)50 €**

Cat dureaza?

Acidul hialuronic are o remanenta de lunga durata la acest nivel, insa de obicei este necear un mic retus la 6 luni dupa prima injectare.

Preturi

Teosyal Redensity II: 350 € / 1 ml
Juv. Volbella: 350 € / 1 ml
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top