Blefaroplastia Nechirurgicala

Corectia pleoapelor cazute si a pungilor de sub ochi

Galerie foto

Blefaroplastie Nechirurgicala
Blefaroplastie Nechirurgicala
O data cu inaintarea in varsta pielea de la nivelul pleoapelor isi pierde elasticitatea si aspectul este de ochi cazut. De asemenea, la nivelul pleoapei inferioare, pielea se aduna in pliuri sau formeaza pungi.
Pana de curand, blefaroplastia chirurgicala era singura metoda de a corecta excesul de piele de la nivelul pleoapelor si a reda aspectul intinerit al ochilor. Insa, dezvoltarea medicinii estetice a permis elaborarea unor dispozitive medicale performante care sa inlocuiasca metodele chirurgicale clasice, invazive si grefate de reactii adverse.
Pe parcursul interventiei de blefaroplastie nechirurgicala, plasma este creata intre varful dispozitivului utilizat si pielea pacientului. Plasma are capacitatea de a evapora controlat epidermul si duce la contractia fibrelor de colagen ce ofera efectul de lifting dupa tratament. Tratamentul este inalt selectiv, nu influenteaza tesuturile inconjuratoare. Pielea “se strange” imediat insa procedusul de remodelare a fibrelor de colagen continua in decursul urmatoarelor saptamani.
Blefaroplastia nechirurgicala este o procedura minim invaziva si nedureroasa intrucat se foloseste anestezie locala. Procedura dureaza in jur de 30 minute si nu necesita recuperare la domiciliu. Initial se formeaza mici cruste care vor fi toaletate si ingrijite conform indicatiilor medicului dermatolog. Machiajul nu este permis 24 de ore dupa procedura.
Numarul de sedinte necesare pentru rezultate optime precum si indicatia de tratament se stabileste dupa o consultatie in prealabil cu Dr. Dana Bratu.

Preturi

Blefaroplastie nechirurgicala – pleoapa superioara: 250 € (ambii ochi)
Blefaroplastie nechirurgicala – pleoapa inferioara: 250 € (ambii ochi)
Riduri periorbitale – „laba gastii”: 250 € (ambii ochi)

Oferta!

Daca achizitionati pleoapa superioara + pleoapa inferioara = „laba gastii” gratis!
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top