Tratamente Vycross: Volift, Volite, Volbella, Voluma

Injectabilele Juvederm produse de Allergan sunt lideri pe piata fillerelor cu acid hialuronic. Brandul se remarca prin calitate superioara pe care pacientii o transpun in: naturaletea cu care volumizeaza tesuturile, elasticitate si coezivitate buna ce asigura asezarea perfecta in zonele mobile ale fetei fara sa ofere aspect artificial, lipsa reactiilor adverse si remanenta de lunga durata.
Ultima generatie de acizi Juvederm fac parte din technologia patentata Vycross care este aprobata FDA (Food and Drug Administration).
Aceasta metoda unica de producere a injectabilelor Vycross presupune o imbinare armonioasa a lanturilor de acid hyaluronic reticulat (cross-linkat) cu diferite greutati moleculare si caracter slab hidrofil adica nu atrage apa in trsut la fel ca celelalte fillere, diminuand riscul edemului si inflamatiei post procedura. Continutul bogat in Lidocaina permite efectuarea unei interventii nedureroase iar pacienta isi poate relua imediat activitatile.
Produsele din noua gama Vycross sunt: Juvederm Volift, Volbella si Voluma si au devenit la momentual actual produsele injectabile cu cea mai mare longivitate.
Juvederm Vollbella este un gel fin insa coeziv care reface volumul pierdut de la nivelul buzelor si umple ridurile periorale. Se mai injecteaza si la nivelul cearcanelor pentru a corecta aspectul obosit al zonei din jurul ochilor.
Juvederm Volift are capacitate buna de volumizare in arii precum santurile nazogeniene sau zona mediofaciala cu remananenta de aprox 2 ori mai mare decat fillerele obisnuite.
Proceduri Recomandate:
Juvederm Volite imbunatateste calitatea pielii prin adaugarea hidratarii la nivelul dermului. Trateaza liniile fine si amelioreaza textura pielii cu posibilitatea de a se injecta la nivel fetei, gatului, decolteului sau mainilor cu remanenta pana la 9 luni dupa o singura sedinta.
Juvederm Voluma este produsul cel mai versatil din noua gama, folosit cu succes la liftingul facial lichid. Are cea mai mare capacitate de volumizare si se poate introduce in temple, pometi, barbie, linie mandibulara pentru refacerea volumetriei faciale, feminizarea sau masculinizarea chipului, dupa caz.
Proceduri Recomandate:
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top