Tratament Rejuvenare Faciala ProFhilo

Tratament Nou si Inovator de Rejuvenare si Bioregenerare Faciala

Galerie foto

Poze preluate de pe site-ul ProDerma

Tratament ProFhilo
Tratament ProFhilo - Rejuvenare Faciala

Tratament ProFhilo

Profhilo, tratament NOU si Inovator de Rejuvenare, disponibil in lantul de clinici DermaBeauty. Necesitatea rejuvenarii cutanate rapide, fara semne vizile sau perioada de recuperare a dus la dezvoltarea tehnologiei moderne care sa actioneze asupra a doua aspecte: bioregenerare (care rezidă din concentrația echilibrată a acidului hialuronic cu masa moleculară mică, ce stimulează producția endogenă de acid hialuronic si colagen) şi efect de fermitate (ca rezultat al acidului hialuronic cu masa moleculară mare, ce actioneaza pe pielea cu laxitate și remodelează ţesutul).

Aliat Impotriva Imbatranirii

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele și redă fermitate pielii pe term lung. Este un produs biocompatibil, compus din acid hialuronic cu un grad înalt de puritate, rezultat în urma biofermentaţiei. Datorită purității ridicate şi absenţei aditivilor, PROFHILO® oferă o mare siguranță, şi, prin urmare, reduce efectele secundare. Tehnologia patentată de PROFHILO® oferă rezultate pe termen lung.
Sunt necesare doar 5 puncte de injectare pentru a oferi un confort maxim cu rezultate vizibile după numai 2 sesiuni.* Complexul hibrid, unic pe piata, are cea mai mare concentratie de acid hialuronic (de 3 ori mai mare fata de produsele injectabile obisnuite) si are efect ce se mentine pe termen indelungat, hidrateaza, umple si sustine tesuturile cu laxitate crescuta!

De ce ProFhilo?

Este Biocompatibil – Se compune dintr-un acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate produs prin biofermentare. Oferă siguranţă – datorită purității sale ridicate și absenței aditivilor, PROFHILO® oferă o mai mare siguranță și, prin urmare, efecte secundare reduse. Este eficient – tehnologia brevetată de PROFHILO® oferă un efect prelungit.
Lanțurile de acid hialuronic cu mase moleculare diferite incluse în PROFHILO® sunt conectate pentru a prezenta caracteristicile structurale unice ale produsului.
Această tehnologie a complecșilor hibrizi stabilizaţi din acidul hialuronic pune la dispoziție o concentrație de 64 mg de acid hialuronic într-o seringă preumplută de 2 mg. Doar 5 puncte de injectare sunt necesare pentru a asigura procedurii un confort maxim. PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele dermice și restabilește fermitatea pielii, cu un efect prelungit.

Pret

Tratment Profhilo – 1 zona (fata, gat sau decolteu): 300 €
Tratment Profhilo – 2 zone (fata, gat sau decolteu): 550 €
Tratament Profhilo Body – KIT: 700 €
OFERTA: Tratament Complet ProFhilo (2 zone): 4ml = 550 € (în loc de 600 €): 
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top