Lifting Facial Nechirurgical (Lichid)

Lifting Facial Nechirurgical (Lichid): rejuvenare faciala prin tratamente si metode nechirurgicale.

Galerie Foto

Lifting facial nechirurgical
Lifting facial nechirurgical
Tendinta actuala in tratamentele estetice consta in renuntarea la metodele chirurgicale in favoarea procedurilor minim-invazive.
Dupa varsta de 30 de ani, se modifica structurile osoase si musculare ale fetei cu largirea orbitelor, coborarea compartimentelor grasoase ale fetei si cresterea laxitatii pielii. Aspectul final este unul incercanat, obosit, deshidratat.
Liftingul facial nechirurgical sau liftingul facial lichid se refera la utilizarea optima a produselor pe baza de acid hialuronic si toxina botulinica ce vor reda volumul si conturul fetei pe care pacienta il avea in urma cu 10-20 de ani.

Ce zone vor fi corectate prin lifting facial nechirurgical (lichid)?

Pielea de sub ochi este foarte subtire si sensibila iar o data cu trecerea timpului aceasta se inchide la culoare. Paniculul adopos suborbital se atrofiaza si tinde sa coboare spre pometi dand aspectul de “punga”. Tratamentul cearcanelor se realizeaza cu 1-2 ml de acid hialuronic folosind canula atraumatica.
Zona pometilor este cel mai des impactata de pierderea de volum. Nemaiavand sustinere in pometi, pielea fetei “cade” sub influenta gravitatiei si astfel se adancesc santurile nazogeniene precum si ridurile marionetelor. Prin refacerea volumelor obrajilor vom observa ca pielea se intinde iar intregul chip intinereste.
Dupa 30 de ani, nivelul de colagen si elastina de la nivelul buzelor scade, buzele se subtiaza iar colturile buzelor cad si se adancesc incat fata pare trista. Umplerea cu acid hialuronic hidrateaza si volumizeaza continutul buzelor.
O barbie turtita este o caracteristica de masculinitate si aplatizeaza vizual conturul fetei. Volumizarea barbiei cu acid hialuronic alungeste conturul si amelioreaza profilul chipului.
Linia mandibulei. O linie mandibulara regulata, simetrica, ovala este un semn de senzualitate si feminitate. Daca aceasta este patratoasa sau are exces de piele deasupra ei, aspectul este inestetic. Pentru alungirea fetei si ovalizarea conturului recomandam injectarea de toxina botulinica iar ridicarea pielii se face prin injectarea de acid hialuronic in anumite puncta cheie (tampla, pometi, preauricular, linie mandibula).
In ziua de astazi rinoplastia nechirurgicala tinde sa ia locul rinoplastiei clasice prin lipsa reactiior adverse, recuperare extrem de usoara. Prin injectare cu acid hialuronic putem ridica varful nasului sau atenua “cocoase” inestetice.
Ridurile fruntii, glabelei si din jurul ochilor. Se atentueaza pana la disparitia completa prin toxina botulinica.
Formulele noi de produse injectabile contin cocktailuri de aminoacizi, vitamine si antioxidanti care vor redensifica pielea si vor oferi lifting cutanat. Mezoterapia se recomanda in mai multe sedinte separate la 10-14 zile.
Informatii suplimentare gasiti si pe pagina DermaBeauty Clinique

Preturi si oferte speciale

Juvederm Voluma / Volift / Volbella / Volux – 310 € / 1 ml
Teosyal Ultradeep / Ultimate – 310 € / 1 ml
OFERTA: Juvederm Voluma / Volift / Volbella / Volux – 580 € / 2 ml
OFERTA: Teosyal Ultradeep / Ultimate – 580 € / 2 ml
OFERTA: Juvederm Voluma / Volift / Volbella / Volux – 1000 € / 4 ml
OFERTA: Teosyal Ultradeep / Ultimate – 1000 € / 4 ml
OFERTA: Orice ml de acid în plus peste 4 ml, prețul va fi de: 200 € / 1 ml
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top