Umplere Santuri Nazolabiale (Nazogeniene)

Corectia ridurilor fine sau adanci din jurul gurii cu acid hialuronic.

Galerie Foto

Umplere santuri nazogeniene
Corectie santuri nazolabiale
Umplere santuri nazolabiale
Umplere santuri nazogeniene
Șanțurile nazogeniene sau nazolabiale se întind de la aripele nazale până la colțul gurii. Ele separă buza superioara de zona pomeților. De la colțurile gurii în jos, se continuă cu șanțurile melomentale (liniile de marionetă).
Evidențierea șanțurilor nazogeniene se realizează după vârsta de 30 de ani, din cauza scăderii volumului pomeților, scăderea elasticității cutanate (“căderea obrazului”) și a tonusului crescut al mușchilor feței. Mușchii de la nivelul buzei superioare și a coltului buzelor au rolul de a ridica și tracționa colțul gurii către lateral, accentuând șanțul nazogenian.
Altfel, de-a lungul timpului, șanțul nazolabial se adâncește și se transformă dintr-un rid dinamic (evidențiat doar în timpul zâmbetului) într-un rid static, permanent.

Cum se corectează?

Corecția șanțurilor nazolabiale se realizează cu substanțe de umplere biodegradabile (acid hialuronic, colagen) sau cu fillere semipermanente (Acid polilactic, Hidroxiapatita de calciu) sau chiar permanente (silicon lichid, poliacrilamida etc).
Cel mai des utilizat agent de umplere este acidul hialuronic. Acesta se distribuie perfect pe zona injectată, păstrând astfel aspectul natural al zâmbetului. Rezultatele se văd imediat după injectare iar riscul de reacții adverse este minim.

Cum se efectuează tratamentul?

In urma consultației amănunțite stabilim tipul de acid hialuronic și cantitatea necesară. Pentru ridurile superficiale este suficient 1 ml de acid hialuronic, însă pentru ridurile profunde utilizăm o cantitate de până la 2 ml de acid hialuronic, cu o vâscozitate mai mare pentru a asigura remanența îndelungată în țesut. Dacă există laxitate tegumentară mare, recomandăm și volumizarea obrajilor, a căror umplere va “șterge” șanțul nazolabial. Procedura este nedureroară, întrucât se realizează sub anestezie locală cu cremă.

Cât persistă rezultatele? Creează dependență?

Efectul se păstreaza un timp de 6-12 luni, variind în funcție de acidul hialuronic ales, dar și de caracteristicele individuale ale pacientelor (activitate fizică, fumat, stres, consum de cafea, îngrijirea tenului etc). După această perioadă este necesară reinjectarea.
Corecția șanțurilor nazolabiale nu creează dependență; dacă pacienta nu mai dorește injectarea, pielea va reni la forma inițială o dată cu resorbția completă a produsului. De reținut: fiecare ședință de injectare de filler va crea o rețea de colagen propriu, ce va umple șanțul suplimentar. Din acest motiv, se recomandă injectările succesive pentru a stimula propria piele să se regenereze.

Preturi

Injectări și proceduri Dr. Dana Bratu

ZonaPret / ml / zona
Injectare cu acid hialuronic350 € / 1 ml
250 € / 0.55 ml
Biostimulare HArmonyCa400 € / 1 ml
Injectare cu acid polilactic (Sculptra)700 € / flacon
Ofertă: Injectare cu acid hialuronic*650 € / 2 ml*în aceeasi sedinta
Ofertă: Injectare cu acid hialuronic*1200 € / 4 ml*în aceeasi sedinta
Ofertă: Injectare HArmonyCa*750 € / 2 ml*în aceeasi sedinta
Lifting Lichid Facial (full face)*2500 € / 8-12 ml**în aceeasi sedinta
Injectare cu toxină botulinică1 zona*: 180 € / 2 zone*: 280 € / 3 zone*: 350 €
*O zona este definita la nivelul fetei ca fiind: zona ochilor, tamplei sau glabelei
Consultație medicală Dr. Dana Bratu*100 €**
Control Dr. Dana Bratu (în termen de 30 de zile de la consultatie)50 €**
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top