Lifting Lichid: Tehnici Avansate de Injectare (MD Codes)

Tehnici standardizate de injectare in puncte cheie ● Proceduri Premium de Injectare cu Acid Hialuronic

MD Codes Logo
MD Codes ™ au fost create de catre Dr. de Maio dupa 20 de ani de experienta clinica.MD Codes™ reprezinta un altgoritm prezentat intr-o maniera simpla, direct si usor aplicabila ce ghideaza utilizarea injectabilelor in estetica medicala
Sistemul MD Codes ™ provine din conceptul de lifting în 8 puncte, care a fost o tehnică inițiată de Dr. de Maio în 2010. Atunci a fost pentru prima dată când tratamentele de umplere cu acid hialuronic au fost gândite într-un mod ce combină strategic diferitele locuri de injectare pentru a obține imediat efecte directe și indirecte, oferind volum și structură feței. Obiectivul a fost de a realiza un lifting facial lichid, non-chirurgical fără cicatrici și perioade de recuperare.
Puncte de injectare
Sistem de injectare conceput în 2015, MD Codes ™ reprezintă o serie de zone precise care au fost create pentru a ghida injecțiile faciale. Ele constau dintr-un număr variabil de locuri de injectare împărțite în zone anatomice. Codurile MD de la nivelul feței sunt împărțite în 13 zone, în cadrul cărora fiecare cod reprezintă o combinație de (vezi imaginea animata).
Prin introducerea terminologiei și modelelor specifice MD Codes ™, Dr. de Maio a reușit să standardizeze planurile de tratament, să aducă siguranță atât doctorilor cât și pacienților și să înțeleagă mai bine complexitatea feței umane.

Tehnici Avansate de Injectare (MD Codes). Puncte cheie de injectare

Lifting Facial Lichid

Rejuvenare faciala prin tratamente si metode nechirurgicale. Concept de lifting facial lichid ce presupune refacerea volumelor faciale prin injectarea multi-plan de acid hialuronic.

Au fost identificate atribute emotionale care se observa pe chipurile pacientilor insa care nu transmit ceea ce simt acestia cu adevarat. Astfel, un chip poate transmite suparare atunci cand colturile gurii sunt lasate, tristete sau chiar nervozitate cand ridurile dintre sprancene sunt proeminente. Identificarea acestor elemente negative si injectarea corecta prin codurile MD a toxinei botulinice sau acidului hialuronic modifica atributele in unele pozitive (un chip “mai vesel”, “mai odihnit”, “mai atragator”).
Conceptul Fundatie-Contur-Rafinament propune o schema completa de tratament in mai multe sedinte. In urma consultatiei amanuntite, medicul propune un protocol personalizat de injectare astfel incat sa refaca volumetria faciala, sa corecteze ridurile adanci si sa rafineze rezultatul prin cresterea calitatii pielii.
Procedura de lifting Lichid: tehnici avansate de injectare realizata de catre Dr. Dana Bratu (DermaBeauty Clinique)
Tabel MD Codes

Lifting Facial Lichid – Patrizia Paglieri

Rejuvenare faciala prin tratamente si metode nechirurgicale. Concept de lifting facial lichid ce presupune refacerea volumelor faciale prin injectarea multi-plan de acid hialuronic.

Lifting Lichid Complet
Lifting Lichid
Lifting Facial
Lifting Facial Lichid

Imagine post-procedura
(3-4 zile dupa interventie)

Lifting Facial Lichid (post procedura)

Imagine realizata imediat
dupa procedura

Lifting Facial Lichid Full Face

Testimoniale pacienti

Lifting Facial Lichid - Tratamente MD Codes

Juvederm Voluma / Volift / Volbella / Volux350 € / 1 ml
Juvederm Ultra Smile250 € / 0,5 ml
OFERTA Juvederm Voluma / Volift / Volbella / Volux650 € / 2 ml
OFERTA Juvederm Voluma / Volift / Volbella / Volux in aceeasi sedinta1200 € / 4 ml
Lifting Facial Lichid (full face)2500 € / 9 - 12 ml
Te așteptăm la o consultație estetică personalizată cu specialiștii noștri în proceduri de lifting facial lichid
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top