Tratament Dermapen (Microneedling)

Tratament Dermapen (Microneedling), biorejuvenarea si revitalizarea pielii, tratarea cicatricilor post acnee.

Galerie foto

Mezoterapie Clasica si Microneedling

Ce este Microneedling-ul Medical prin Dermapen?

DERMAPEN® – cel mai avansat sistem de Terapie Microneedling la nivel mondial.
Mezoterapia fractionata sau microneedling-ul medical este un tratament modern, minim invaziv ce are ca scop stimularea sintezei fibrelor de colagen la nivelul pielii. Tratamentul se bazeaza pe utilizarea unui dispozitiv automat cu micro ace care vor penetra straturile pielii (dermul si epidermul) in mod controlat, fara a produce efecte adverse.
Protocolul de tratament este stabilit in functie de afectiunea pe care dorim sa o tratam. Atat adancimea cat si intensitatea procedurii sunt personalizate pentru fiecare pacienta.
Pielea noastra este o bariera impermeabila, creata special pentru a ne proteja corpul de mediul extern. De aceea, produsele aplicate pe piele in scopul hidratarii si efectului anti-aging au efect minim sau chiar zero.
Pentru a tranporta agentii activi in piele folosim acele sau canulele atraumatice ca vectori de difuziune. Tratamentul modern presupune utilizarea unui stilou dotat cu ace a caror intensitate si adancime este stabilita de la inceputul sedintei si se numeste microneedling medical.
Mezoterapia este o procedura estetica minim invaziva ce presupune injectarea la nivelul dermului a unui cocktail de substante active precum vitamine (B5, E, A, C) aminoacizi, antioxidanti, microelemente (Ca, Cr, Mg, etc), alfahidroxiacizi invelite intr-o suspensie de acid hialuronic ce va reda volumul si luminozitatea tenului.
Acestea se introduc la nivelul tenului, gatului, decolteului sau mainilor. In scopul reducerii grasimii localizate si celulitei, se folosesc produse care actioneaza asupra adipocitelor, destabilizandu-le din depozite. Acestea vor fi preluate de sistemul limfatic si eliminate din organism.

Care sunt indicatiile pentru mezoterapie?

→ Riduri fine si medii
→  Laxitate cutanata (piele lasata) cu efect de lifting (ridicare)
→ Cicatrici atrofice, hipertrofice (post acnee, post traumatism, post arsura)
→ Vergeturi
→ Pete maronii
→ Rejuvenare si revitalizare cutanata
→ Celulita
→ Grasimi localizate
→ Caderea parului

Mezoterapia pentru caderea parului

Multe femei se confrunta cu aceasta afectiune. Caderea parului poate aparea in urma unor dezechilibre hormonale (tiroidita autoimuna, menopauza), afectiuni metabolice (diabet) sau stres. La nivelul pielii scalpului se injecteaza un amalgam de substante menite sa stimuleze factorii de crestere si factorii vasculari care vor determina stoparea caderii parului si “intarirea” radacinii firelor de par.

Mezoterapia pentru rejuvenare si revitalizare

La nivelul fetei, gatului sau decolteului vom injecta produse cu un continut crescut de acid hialuronic care sa redensifice pielea si sa ofere aspectul hidratat, luminos.

Mezoterapia pentru vergeturi

Este ideala pentru tratamentul vergeturilor noi (roz). Vom observa scaderea dimensiunilor si orientarea culorii catre culoarea pielii din jur. Pentru tratamentul cicatricilor vechi (albe), recomandam introducerea produselor prin microneedling medical care sa refaca structura fibrelor de colagen.

Cum se realizeaza tratamentul?

Procedura se efectueaza sub anestezie locala, astfel incat tratamentul sa fie confortabil pentru pacienti. Fie ca injectam produsele in mod clasic (mici puncte, din loc in loc) sau fractionat (microneedling medical), pielea va fi usor eritematoasa (rosiatica) dupa procedura. Se aplica o masca hidratanta si calmanta insotita de produse cu ecran solar.

Cate sedinte sunt necesare?

In functie de necesitatea pielii dvs, vom recomanda intre 4-6 sedinte la un interval de 10-14 zile pentru rezultate vizibile. Puteti repeta tratamentul o data pe an pentru intretinerea rezultatelor. Pentru corectia cicatricilor post-acneice si pentru reducerea celulitei si grasimilor localizare, numarul minim de sedinte necesare este de 6.

Noul Dermapen 4

Exista contraindicatii?

Contraindicatiile se aplica persoanelor cu infectii active ale pielii (acnee papulo-pustuloasa, herpes) si persoanelor care urmeaza tratament cu anticoagulante orale. Restul contraindicatiilor vor fi discutate in detaliu cu doamna Dr Bratu inainte de efectuarea tratamentului.

Microneedling Medical (procedura realizata cu Dermapen 4 original)

ZonaPret sedinta
Fata / scalp200 €
Fata si gat230 €
Fata, gat si decolteu300 €
Dermapen cu exozomi350 €
OFERTA: Pachet Microneedling (o zona): 4+1 sedinte800 € (in loc de 1000 €)
OFERTA: Pachet Microneedling (Dermapen 4) + PRX-T33 în aceeasi sedinta300 € (in loc de 350 €)
OFERTA: Pachet Microneedling (Dermapen 4) + Peeling Chimic în aceeasi sedinta300 € (in loc de 350 €)
OFERTA: Pachet Microneedling (Dermapen 4) + Terapie Rejuvenare Plasma Proprie (1 eprubeta) în aceeasi sedinta400 € (in loc de 450 €)
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top