Inainte si dupa Tratamentul ProFhilo

Totul despre Profhilo. Raspundem tuturor intrebarilor!

Profhilo este un tip de acid hialuronic complet diferit de cel cu care sunteti obisnuite. Profhilo poate fi folosit pentru a remodela mâinile, gâtul, fața, decolteul. El este folosit pentru a reîmprospăta – mai degrabă decât pentru a volumiza. Este cel mai laudat acid hialuronic al anului 2018 si a castigat premiul pentru cel mai inovator tratament la Premiile Estetice din Marea Britanie (echivalentul “Oscarurilor” din industria estetica).

Cui este potrivit pentru acest tratament?

Oricine prezintă semne de îmbătrânire a pielii si are nevoie de tratament de umplere cu acid hialuronic (santuri nazogeniene, pometi, etc)) cu siguranta va beneficia si de rezultate de pe urma tratamentului cu Profhilo. Odată injectat, produsul începe imediat să se răspândească datorită concentrației mari de acid hialuronic și naturii sale coezive.

Cât durează administrarea? Doare?

Este o procedură extrem de simplă care durează doar aproximativ 20 de minute. Aplicam in prealabil crema anestezica pentru un confort sporit in timpul injectarii. Dacă ați facut vreodată botox, am spune că este cam la același nivel de disconfort – niciunul, până la minim! Produsul Profhilo este injectat în bolusuri mici și se întinde pe o rază de 2 cm peste câteva zile, apoi se „topeste” rapid în țesutul din jur pentru a-l hidrata si revitaliza. Mai mult, adăugă volum pielii flasce, lipsite de fermitate si ii ofera un aspect intinerit. În plus, are un efect unic de ridicare și de strângere pentru a controla îmbătrânirea și lăsarea țesutului. Acest tratament se efectuează în 2 ședințe rapide și confortabile de 2 ml, efectuate la o lună de distanță.

Cat dureaza?

Profhilo are remanenta in piele în jur de 28 de zile. În acest timp stimuleaza 4 tipuri diferite de colagen și elastină prin eliberarea lentă de HA. Din acest motiv rezultatele finale durează intre 9-12 luni. Stimularea are ca rezultat îmbunătățirea semnificativă a țesuturilor. Prin urmare, nu consideram ca Profhilo este doar un “skin booster” pentru ca are si efect de lifting/strangere semnificativa a tesutului insa fără acel volum excesiv care este adesea un efect secundar neatractiv al fillerelor faciale. Clinica nostra ofera doar rezultate naturale, in armonie cu anatomia fiecarei pacientei. Profhilo nu este un filler care sa “umple” pometii sau alte structuri faciale dar nici nu este un simplu biorevitalizator – Profhilo a deschis o noua categorie de injectabile: cele care ofera bioremodelare.

În Profhilo, L-HA (acid hialuronic cu molecula mica) este eliberat lent; prin urmare nu declanșează citokine inflamatorii, făcând-o foarte biocompatibilă. Pacientele nu vor vedea inflamatia caracteristica acizilor hialuronic cu care s-au obisnuit imediat dupa proceduri. De asemenea, crește confortul pacientei în timpul și după tratament și asigură hidratarea pielii în special la nivel de epiderm – efectul Hydro. H-HA (acid hialuronic cu molecula mare) în Profhilo oferă o arhitectură de acid hialuronic stabilă în derm. Acest lucru dă un efect volumetric – efectul Lift. Prin urmare, vom avea partea de o îmbunătățire a calității pielii și a hidratării pielii atât în ​​derm, cât și epiderm. Există, de asemenea, o producție crescută de HA endogenă și elastină conferind pielii un aspect mai tânăr.

Când voi vedea cele mai bune rezultate?

Vă puteți aștepta să vedeți rezultatele într-o lună, dar cele mai bune rezultate vor fi după a doua sesiune, și ambele sesiuni trebuie să fie finalizate pentru efect optim. Este injectat superficial și de obicei nu se produc echimoze. Deoarece este injectat atât de superficial, este incredibil de sigur și în acest sens credem că este unul dintre cele mai sigure „fillere” de pe piață, neavand efectele adverse asociate tipurilor de acizi hialuronici cu molecule cross linkate.

Cât costă?

De fapt, Profhilo este mult mai ieftin pe ml decât orice alt tratament de pe piață. In clinica DermaBeauty costul pentru o seringa de 2ml (o sedinta) este 250 euro si aveți nevoie de 2 ședințe la distanță de 4 săptămâni Daca doriti sa tratati in aceeasi sedinta 2 zone (de exemplu fata si gat) pentru 4ml veti achita 450 euro, in loc de 500.


Top