Prezentare Juvederm Volux

Juvederm Volux – inovatia in conturul mandibular si augmentarea barbiei

Allergan a lansat in Romania noul produs din gama Vycross, Juvederm Volux, disponibil la clinica DermaBeauty! Volux este produsul cu cel mai mare vascozitate si are o rémanents in tesut intre 18-24 de luni.

Pe măsură ce îmbătrânim, mai mulți factori pot contribui la modul în care se modifica partea inferioara a fetei: genetica, modificările structurii țesuturilor moi și ale structurilor osoase, expresii faciale repetitive si elemente de mediu.

Tratament Volux

Cercetarea Allergan arată că 51% (n = 870) dintre oameni doresc să-și schimbe forma inferioară a feței. Forma ideala a zonei inferioare a feței este o formă simetrică „ovală” cu o bună proporție, care oferă o linie de maxilară definită, cu o demarcatie clară între zona gâtului și bărbie. Barbia trebuie sa fie ferma.

Majoritatea pacientelor încep să piardă definirea în jurul zonei bărbiei cu crearea efectului de “barbie dubla” sau acumularea de piele in exces la nivelul liniei mandibulare.

Importanța definiției faciale

Studiile efectuate de consumatori arată că 7 din 10 persoane sunt preocupate de modul în care arată fața lor. Aspectul feței inferioare poate juca un rol important în modul in care este perceputa atractivitatea noastră facială.

Frumusețea este deseori descrisă folosind trei principii cheie: simetrie, echilibru și armonie.  Juvéderm® VOLUX, un gel structural, oferă acum o opțiune de tratament pentru cei care doresc să definească zona mandibulara si sa ofere mai mult proiectie barbiei.

Despre Juvéderm

Juvéderm este liderul mondial in volumizarea feței cu acid hialuronic. Materialele de umplere funcționează prin restabilirea volumului pierdut la nivelul fetei, corectia ridurilor precum și pentru hidratarea pielii cu rezultate care pot dura între 9-24 luni in funcție de tratamentul ales.

Acidul hialuronic este un humectant, ingredient cunoscut pentru a hidrata pielea, ajutând la revenirea elasticității și a tonusului pentru a produce o piele naturală și sănătoasă.

Juvéderm VOLUX este ultima adăugare la gama Allergan de umplere facială VYCROSS: Juvéderm VOLITE, Juvéderm VOLBELLA cu lidocaină, Juvéderm VOLIFT cu lidocaină și Juvéderm VOLUMA cu lidocaină.

Juvederm Volux

Juvéderm VOLUX este o marcă aprobată medical pentru a restabili și a crea volum în zona barbiei și a liniei mandibulei, cu rezultate sigure si bazate pe studii stiintifice.

Top