Lifting facial lichid prin tehnici avansate de injectare : MD Codes

Lifting facial lichid prin tehnici avansate de injectare : MD Codes

MD codes sunt tehnici standardizate de injectare in puncte cheie ale fete in scop de rejuvenare. Au fost dezvoltate de medicul chirurg plastician Mauricio de Maio si au fost acceptate global ca standarde de aur in injectarile faciale.

Aceste coduri au revolutionat modul in care erau privite tratamentele cu fillere si toxina botulinica: astfel, atentia nu este pusa de anumite zone faciale sau pe riduri specifice, ci abordeaza fata ca pe un intreg.

Pornind de la conceptual de “8 point lift”, Dr. Mauricio de Maio a contribuit la desemnarea de numere si cifre fiecarei zone faciale astfel incat, pentru prima data, medicii din intreaga lume au reusit sa foloseasca un limbaj comun de injectare. Spre exemplu, pentru sculptarea si liftingul pometilor medicii experti vor injecta deasupra arcului zigomatic in punctele Ck1, Ck2, Ck3 ( C= cheek) cate 0,1 ml de Juvederm Voluma, produs din gama Vycross.

Mai mult, au fost identificate atribute emotionale care se observa pe chipurile pacientilor insa care nu transmit ceea ce simt acestia cu adevarat. Astfel, un chip poate transmite suparare atunci cand colturile gurii sunt lasate, tristete sau chiar nervozitate cand ridurile dintre sprancene sunt proeminente. Identificarea acestor elemente negative si injectarea corecta prin codurile MD a toxinei botulinice sau acidului hialuronic modifica atributele in unele pozitive (un chip “mai vesel”, “mai odihnit”, “mai atragator”).

Conceptul Fundatie-Contur-Rafinament propune o schema completa de tratament in mai multe sedinte. In urma consultatiei amanuntite, medicul propune un protocol personalizat de injectare astfel incat sa refaca volumetria faciala, sa corecteze ridurile adanci si sa rafineze rezultatul prin cresterea calitatii pielii.

Medicii clinicii DermaBeauty sunt specialisti acreditati in injectari faciale si instruiti in technicile MD Codes.

Top