Tratament Cearcane

Tratamentul si corectia cearcanelor prin umplere cu acid hialuronic

Galerie foto

Tratamentul Cearcanelor
Corectia Cearcanelor
Tratament cearcane
Tratament cearcane

Despre cearcane

Cearcenele reprezinta acea zona de sub ochi care se evidentiaza dupa varsta de 30 de ani. O data cu inaintarea in varsta au loc modificari are orbitei, cu largirea acesteia, ale muschilor si ligamentelor faciale astfel incat volumul zonei de sub ochi de diminueaza. Pe langa pierderea de volum, are loc si o modificare de pigment, cu schimbarea culorii cearcanelor catre maroniu sau violet. Indiferent de nivelul de stres, hidratare sau odihna, o data instituite, cearcanele nu se pot “repara” cu creme., iar aspectul este unul obosit, trist.
Cearcanele se pot asocia cu aparitia ridurilor fine din jurul ochilor, lucru care se datoreaza uscaciunii pielii, expunerii la soare, fumat, dar si factorilor genetici.

Cui se adreseaza tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic?

Procedura ofera rezultate imediate si spectaculoase persoanelor care au lipsa de volum in zona de sub ochi, cu mica modificare de pigment.
Atentie! Pungile de sub ochi NU se corecteaza cu acid hialuronic. Ele se datoreaza unei hernieri a tesutul adipos iar in acest caz blefaroplastia inferioara este optiunea chirurgicala necesara.
Pigmentul maroniu nu se decoloreaza doar prin injectarea de acid hialuronic. Intradevar, mineralelele si antioxidantii contribuie la uniformizarea si deschiderea culorii pielii cearcanelor, insa exista tratamente tip laser mult mai eficiente pentru aceasta problema.

Cum se efectueaza procedura?

Dupa o evaluare completa a adancimii cearcanelor, stabilim cantitatea de acid hialuronic necesara corectiei complete a cearcanelor. Procedura este complet nedureroasa pentru ca utilizez canula atraumatica.
Se efectueaza o mica intepatura (incizie) la nivelul obrazului si la acel nivel de introduce canula in tot santul lacrimal la nivel supraperiostal (profund) si se elibereaza produs pe masura ce se extrage canula. Injectarea se efectueaza in plan profund, astfel incat produsul sa nu migreze sis a nu se vada prin piele.

Exista riscuri?

Riscurile sunt legate de nerespectarea indicatiilor tratamentului, adica introducerea acestora la pacientii cu pungi sub ochi, care nu vor face decat sa le accentueaze.  Injectarea prea superficiala va face ca produsul sa fie evident si pielea sa capete o usoara culoare albastruie (efect Tyndall). Aceste efecte nedorite estetic nu sunt permanente, ci se pot corecta prin injectarea de hialuronidaza, o substanta care “topeste” acidul hialuronic.
Cunoasterea anatomiei faciale de catre medic si experienta acestuia asigura ca riscul legat de atingerea vasculara sau nervoasa sa fie nul. Nu exista risc de hematoame (vanatai) intrucat tehnica de injectare este sigura iar instrumentele folosite sunt foarte fine.

Cand se observa rezultatele?

Rezultatul se observa imediat; santul lacrimal se umple si nu se mai vede delimitarea clara intre zona de cearcan si obraz. Ridurile fine si coloratia maronie se diminueaza, oferind luminozitate. Aspectul instant este unul de ten odihnit, proaspat!
Pentru rejuvenarea intregii zone oculare recomand combinarea tratamentului de corectia a cearcanelor cu eliminarea ridurilor perioculare (“laba gastii”) prin injectare de toxina botulinica. Toxina botulinica se poate introduce si la coltul sprancenelor cu efect de ridicare/ lifting.

Cat dureaza?

Acidul hialuronic are o remanenta de lunga durata la acest nivel, insa de obicei este necear un mic retus la 6 luni dupa prima injectare.

Preturi

Teosyal Redensity II: 250 €
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!