Marire Buze. Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Marirea buzelor prin utilizarea acidului hialuronic. Buze pline si frumos conturate

Galerie foto

Procedura Marire Buze
Marirea buzelor
Marirea buzelor cu acid hialuronic
Umplere santuri nazogeniene
Marire buze cu acid hialuronic
Procedura marire buze
Tratament marire buze

Augmentarea buzelor

Principala interventie estetica efectuata in clinica consta in marirea buzelor cu acid hialuronic.
Buzele pline, frumos conturate ofera armonie intregului chip iar interventia are ca scop atat marirea volumului cat si corectia unor eventuale asimetrii.

Cine are indicatie pentru tratament?

Tratamentul se efectueaza in urma unei consultatii estetice amanuntite cu medicul dermatolog.
Stabilirea concentratiei si cantitatii de acid hialuronic se face in functie de fizionomia fiecarei paciente astfel incat rezultatul sa fie estetic placut si natural.
Corectia se efectueaza indiferent de varsta, fie ca dorim o marire vizibila a buzelor sau doar un aspect hidratat, proaspat.

Cum se efectueaza tratamentul?

Injectarea acidului hialuronic trebuie sa fie ca mai confortabila pentru pacienta, motiv pentru care ne asiguram ca am realizat o anestezie corecta prin aplicarea unei crème. In anumite cazuri in care pacienta este foarte sensibila, aplicam si anestezie injectabila intraorala.

Care sunt riscurile si efectele adverse?

Noile formule de acid hialuronic sunt non-alergice si perfect tolerate de organism. Reactiile observate imediat dupa injectare pot fi edemul (umflatarea buzelor) si roseata, care se reduc rapid in primele ore.
Hematoamele (vanataile) sunt rare insa, in cazul in care se produc, se vor vindeca in 3-4 zile si pot fi mascate cu usurinta de machiaj.

Cand apar rezultatele si cat dureaza efectul?

Efectul se observa pe loc, cu marirea cu conturarea imediata a buzelor. Rezultatul persista minim 6 luni, cu variatii in functie de caracteristicile individuale ale fiecarei persoane dar si de factori externi (fumat, expunere la soare, solar, etc).

Cat dureaza?

Acidul hialuronic are o remanenta de lunga durata la acest nivel, insa de obicei este necear un mic retus la 6 luni dupa prima injectare.

Preturi

Restylane: 300 € / 1 ml
Juvederm Ultra: 240 € / 1 ml
Teosyal Kiss: 220 € / 1 ml
Juvederm Ultra: 140 € / 0,55 ml
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!