Rinoplastia (Rinocorectia) Nechirurgicala

Rinoplastia (Rinocorectia) Nechirurgicala: corectia formei nasului cu acid hialuronic

Rinoplastie (Rinocorectie) Nechirurgicala

Galerie foto

Rinoplastie Nechirurgicala - Dr. Dana Bratu
Rinoplastie Nechirurgicala

Ce este procedura de rinoplastia (rinocorectia) nechirurgicala?

Rinoplastia este o interventie prin care corectam forma si dimensiunea nasului si este foarte solicitata atat de femei cat si de barbati.
Metoda chirurgicala determina modificarea definitiva a formei nasului si presupune efectuarea anesteziei generale. Recuperarea este dificila iar inflamatia poate persista pana la 6 luni dupa procedura. Din aceste motive tot mai multi pacienti apeleaza la varianta nechirurgicala.
Rinoplastia nechirurgicala, in schimb, este o metoda minim invaziva de  modelare a nasului cu acid hialuronic. Astfel, putem corecta “cocoase” inestetice sau ridica varful nasului, imbunatatind vizibil aspectul fizic.

Cum se efectueaza tratamentul?

Rinoplastia nechirurgicala este o inerventie rapida, nedureroasa pentru ca utilizam crema anestezica pe zona ce va fi injectata. Dupa ce a prins anestezia, se dezinfecteaza tegumentul si se injecteaza acid hialuronic de calitate superioara de-a lungul partii mediane (centrale) a nasului pana la corectia formei. Se poate folosi acul sau canula atraumatica, iar riscul de invinetire este inexistent. Pentru ridicarea varfului nasului, se poate adauga acid hialuronic in unghiul nazolabial.

Cat dureaza recuperarea si cat tine efectul?

Imediat dupa interventie, zona este usor eritematoasa (rosiatica) si inflamata. Se va aplica gheata pana la 24 de ore si se va evita masajul, efortul fizic intens, sauna sau solarul in zilele urmatoare.
Rinoplastia nechirurgicala nu presupune necesitatea izolarii la domiliciu post-interventie. Va puteti relua activitatile obisnuite imediat ce parasiti cabinetul medical!
Acidul hialuronic este o substanta de umplere temporara, care se va resorbi din organism in aproximativ 6 luni. Dupa acest interval, nasul va reveni la forma initiala.

Cui se adreseaza procedura de rinoplastia (rinocorectia) nechirurgicala?

Tratamentul este ideal pentru persoanele care vor sa isi modifice forma nasului dar se tem de rezultatele unei interventii chirurgicale definitive sau pentru persoanele care nu au nevoie de modificarea radicala a formei nasului.
Rezultatul final este unul natural si nu schimba complet aspectul nasului ci doar “indulceste” trasaturile.
Mai multe detalii gasiti si pe site-ul DermaBeauty Clinique – Rinoplastie Nechirurgicala

Preturi

Teosyal Ultra Deep: 310 € / 1 ml
Teosyal Ultra Deep: 200 € / 0.55 ml
Juv. Voluma: 310 € / 1 ml
Juv. Voluma: 200 € / 0.55 ml
Te așteptăm pentru un consult în cadrul clinicii. Apeleză cu încredere!
*DISCLAIMER: Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui pacient.
Top